Liiketilaa rakenteilla Mäntsälässä, vielä ehdit vaikuttaa!

Yhteystiedot

Mäntsälän Vuokratilat tarjoaa tasokkaat liike-, varasto- ja tuotantotilat käyttöösi Mäntsälässä. Tarjoamme yritys- ja yksityisasukkaiden käyttöön siistit ja toimivat vuokratilat kahdessa eri osoitteessa. Osoitteessa Toivolantie 6 ja pian myös osoitteessa Linnatie 2 – uusi hallimme valmistuu syksyn aikana. Hallit sijaitsevat kivenheiton, vain noin kilometrin päässä toisistaan. Tilat uudesta hallista ovat jo varattavissa!

Vaikka asiakkaamme ovat valtaosin yrityksiä, voivat myös yksityisasiakkaat varata esimerkiksi kätevät varasto- tai muut tilat kauttamme – kysy erilaisista vaihtoehdoista. Yritysten kannalta ehdoton valttikorttimme on kätevä ja näkyvä sijaintimme aivan Helsinki–Lahti-moottoritien varrella, kätevien kulkuyhteyksien päässä muun muassa Helsingistä, Lahdesta ja Hyvinkäältä. Tutustu ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Olemme rakennusvaiheessa, ota yhteyttä jos haluat vaikuttaa liiketilan tai tuotantotilan suunnitteluun!

Tarjoamme yrityksille monipuoliset vuokratilat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Etsit sitten näkyvää, hyvin kulkuyhteyksin varustettua liiketilaa tai toimivaa tuotantotilaa, halleistamme löytyy varmasti vaihtoehto tarpeisiisi. Lisäksi voit vuokrata kauttamme pienvarastotilat.

 

Vuokratilojen koko on alkaen 25 neliömetriä, ja isoimmissa tiloissa on tilaa jopa 400 neliömetriä. Valinnanvaraa siis riittää. Soita ja pyydä tarjous vuokratilasta tarvitsemasi tilan koon mukaan. Vuokrahintamme ovat hallien tasoon nähden varsin kohtuulliset.

 

Tilojemme vahvuuksiin kuuluvat muun muassa suuret nosto-ovet, joista mahtuu sisään suuremmatkin tavaraerät ja kauppatavara aina kokonaisiin henkilöautoihin asti. 

Varastojen vuokraus Mäntsälässä

Etsitkö turvallista varastotilaa yrityskäyttöön tai vaikkapa kodin tavaralle, joka ei mahdu omaan varastoosi? Löydät halleistamme kätevät pienvarastot, jotka palvelevat asiakkaita laidasta laitaan.

 

Tilamme ovat valvotut, kuivat ja siistit, joten varastoissamme tavara laidasta laitaan pysyy hyvässä tallessa. Varastotila hinnoitellaan koon mukaan, joten pyydä tarjous vuokravarastosta. Voit vuokrata meiltä pienvaraston lyhyeksi tai pidemmäksi ajanjaksoksi tarpeidesi mukaan.

 

Yrityksille ehdoton etu on varastojen sijainti kätevästi Helsinki–Lahti-moottoritien varrella. Soita tai laita sähköpostia – kerromme mielellämme lisää!